Apple’ın, Apple Watch için de kullanacağı sağlık takip sistemleri için çok gizli bir fitness test laboratuvarı açtığı ortaya çıktı. 

Good Morning America adlı özel TV programı oldukça ilginç bir içerikle seyircisini selamlıyor. Cupertino merezli teknoloji devi Apple’ın şimdiye dek gizli tuttuğusöylenen özel laboratuvarını gözler önüne seriyor, öte yandan da şirketin çalışanlarından bile sır gibi sakladığı bir gerçeği ortaya çıkartıyor. Görünen o ki Apple hazırladığı özel fitness merkezinde çalışanlarını denek olarak da kullanmaya karar vermiş ve uzun süre bu projeye devam etmiş.

:: Apple Watch’a Şüpheli Yaklaşımlar

Açıklamaya göre Apple çalışanları hem spor yapmak hem de stres atmak için gittikleri şirket fitness bölümünde Apple Watch için özel bir programın parçası olmuş. Söylenenler bu çalışanların testten habersiz olduğunu söylese de, kullanılan bazı nefes maskeleri ve benzeri araçlar bu ihtimali gerçek dışı bırakıyor. Standart bir gym salonundan farksız olan bölümde istediği gibi egzersiz yapan Apple üyeleri özel sağlık takip sistemleri için denek olmuş.

:: Apple Watch Ön İnceleme

Fitness takip sistemi için yoğun bir çalışma programı hazırlayan Apple’ın özellikle de akıllı saati Apple Watch adına bu adımı attığı da eklenen bilgiler arasında. Verilen diğer bilgilere göre şirket özel bir veri tabanı da hazırlamış, her bir spor merkezi katılımcısı çalışanının fiziksel bilgilerini de kaydetmiş. Böylece saati için hazırlanacak sağlık takip içeriğini en iyi hale getirme şansı doğmuş.

Apple’ın uzun süre boyunca gizli tuttuğu bu ilginç spor temalı laboratuvarın ilerleyen dönemlerde de ilginç çalışmalara imza atacağı söyleniyor.

SDN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir